sunnuntai 1. syyskuuta 2013

viikonloppu :)


heip  kaikki  ;)

tässä viikonlopun  kuulumisia  :) tässä  juuri heräne
enä  aamuu  ja kirjoitelen tämän valmiikis. Kun  palaileen työpaikalta kotiin mutta  enne  sitä  ajattelin toivottella kaikille  oikein mukavaa  viikon alkua  ja  riemuisaa  tyäviikoa  ja  muutakin  ;)
no  mutta  lähden valmistautumaan työntekoon ja  tiskailemaan  :) ja  sileen  mut  moikka  ja  päivän alkua ja jatkoa  ja  kaikkea  kivaa  kaikille ;)  No  niin jatketaas  blogia  ja  ilmoittelen että  lähen nukuun jatkan  innokasta   kirjottelua  huomenna  ;) ja  nyt  nukuun  hyviä  öitä  ites  kullekin.
Perjantaina  meni  äidille  bussilla  kouvoaln  asemalle  josta  äiti tuli  hakeen ja  sitten  saman iltana  mentiin katoon yhtä tuttua  ja  sen levynjulkkareita  ja  olitiin  eka setti  ja lähdetiin kotiin . ja ostetiin myöskiin sen levy :)  on hyvä  kyllä  olen kuunellut sitä  iltaisin . Lauantaina  siivoilin  imuroin ja pesin vessan ja  laitoin astiat  ja  hoitelin koiraa  tietenkiin . ja sitten koittikin sunnutai kun heräilin äiti olikin jo ulkona puuhailemassa puutarha hommissa. satoi kauheesti naapuri kertoi että oli satanut 18 milliä  se on aikamoinen määrä vettä taivaltaa. No sitten lähdetiin jo sieneen  löydettiin  aika  paljon sieniä  ja oli  kivaa  käydä  metsässä.
Katotiin viellä  16.20 kenttäratsastuksen em kisoja  isän ja  äidin kanssa  jonka  jälkeen äiti vei  miunut kotiin
no siiinä olikin viikonloppu ja  meni  taas  aikas nopeesti :) tämäkin päivä  sitten koittikin maanantai ;)
ja  kirjoitelen noista  tänää  ja  tallilla käynistä  no mutta  kirjoitelaan ja  lukekaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti